طرز تهیه “سس کاپونِتا (Caponata)” یک سس خوشمزه برای سبزیجات
انواع سس و چاشنی
1400/2/20

 

مواد لازم برای سس کاپونِتا (Caponata)

  • روغن زیتون:¼ پیمانه
  • کرفس خرد شده :1 عدد
  • بادنجان خرد شده :1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
  • پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده:450 گرم
  • کشمش:3 قاشق غذاخوری
  • آویشن تازه خرد شده:  نصف قاشق چایخوری
  • سرکه :¼پیمانه
  • شکر:2 قاشق غذاخوری
  • کیپر Caperخرد شده:1 قاشق غذاخوری
  • سیر پوست کنده :2 حبه
  • پنیر موزارلا :6 برش به قطر 1 سانتیمتر
  • فلفل سیاه :به میزان لازم
  • نمک:به میزان لازم

سس کاپونِتا (Caponata)

طرز تهیه سس کاپونِتا (Caponata)

ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس روی آن کمی بپاشید تا تلخی اش گرفته شود.

در این فاصله کرفس را خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود ، بادنجان ها را آبکش کرده و خشک کنید سپس به همراه کرفس سرخ نمایید.

در ادامه ای را خرد کرده و بریزید و تفت دهید، و سیر را هم خرد کرده و بیافزایید و همه مواد را خوب سرخ کنید.

در این فاصله گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه و آویشن افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.

شعله را کم کرده و اجازه دهید سبزیجات بخوبی پخته و جا بیافتد، بعد از 20 دقیقه کیپر ، و را افزوده و از روی حرارت بردارید.

سس کاپونِتا

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
7 ترفند برای تهیه سس بشامل حرفه ای
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
7 ترفند برای تهیه سس بشامل حرفه ای
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “سس کاپونِتا (Caponata)” یک سس خوشمزه برای سبز...