- سینه مرغ :2 عدد (800 گرم)
- ترشی انبه :½ پیمانه
- بادام :¼ پیمانه
- آب مرغ:¼ پیمانه
- زنجبیل تازه :¼ پیمانه
- پودر فلفل سیاه : ¼ قاشق مرباخوری
- پیازچه بزرگ :4 عدد (6 عدد کوچک)
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- سرکه انگور :2 قاشق مرباخوری
- پودر گشنیز :2 قاشق مرباخوری
- سیر رنده شده :1 قاشق مرباخوری
- زنجبیل تازه آسیاب شده :1 قاشق مرباخوری
- نمک:1 قاشق چایخوری
ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید.
نمک ، ، ، یک ق ، زنجبیلآسیاب شده و پودر را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شود.
در این فاصله و را خرد کرده و با بقیه روغن زیتون تفت دهید، سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و تا جایی که کاملا پخته شود تفت دهید.
در آخر خرد شده را با سیر رنده شده و آب مرغ مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید تا جا بیافتد.
زنجبیلی را در ظرف پذیرایی بکشید و بادام ها را کمی تفت داده و روی آن بریزید و سرو نمایید.