- روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
- قارچ ورقه ورقه :400 گرم
- پیازچه ورقه ورقه:4/3 عدد
- سیر رنده شده :1 حبه
- سرکه سفید یا آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
- خامه سفت :200 میلی لیتر
- آویشن:1 قاشق چای خوری
- جعفری ساطوری :1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا قارچ ها را شسته و آن را به شکل ورقه ای خرد نمایید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
قارچ خرد شده را با روغن تفت دهید، سپس سیر را رنده کرده و به قارچ اضافه نمایید.
در ادامه را خرد کرده و با قارچ و سیر تفت دهید، در مرحله بعد آبلیمو یا را با خامه مخلوط کرده و بریزید.
همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود ، زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد ، جعفری ساطوری شده و آویشن را اضافه کنید.
در آخر و فلفل را بپاشید و قارچ استراگانف را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا پاستایی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید