- گوشت مرغ:650 گرم
- پیاز سبز، خرد شده :4 عدد
- لیمو، با پوست رنده شده :1 عدد
- سیر، له شده :1 حبه
- خرده نان :1 فنجان
- نان باگت یا نان دلخواه :2 عدد
- روغن زیتون :به میزان لازم
- پستو یا سس گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- مایونز:2 قاشق غذاخوری
- سبزی دلخواه:1 دسته
- سیب زمینی سرخ کرد ه:برای سرو
ابتدا گوشت مرغ را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، سپس شسته و بعد از خشک شدن چرخ نمایید.
در این فاصله پوست یک عدد لیمو را گرفته و رنده کنید، سیر را له کرده و نان را خرد نمایید تا به اندازه یک فنجان شود.
یک عدد را خرد کرده و به مقدار دلخواه زمینی پوست گرفته و بعد از خرد کردن سرخ نمایید.
گوشت مرغ ، پیاز خرد شده ، خرده نان ، سیر له شده ، پوست لیموی رنده شده ، نمک و را مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
سپس مواد را به شکل چهار عدد سوسیس یک اندازه و یک شکل تقسیم نمایید.
سوسیس ها را با روغن داغ بخوبی سرخ کرده و بپزید.
داخل هر نان کمی سس گوجه یا مایونز بمالید و سبزی دلخواه خود را افزوده و یک عدد سوسیس قرار داده و با سیب زمینی سرخ شده میل نمایید.