دستور پخت ساده ایچ پیلاوی یا “جگر مرغ” با پلو
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای ایچ پیلاوی، جگر مرغ با پلو

  •   کشمش :4 قاشق غذاخوری، خیس شده
  •   روغن مایع یا کره :4 قاشق غذاخوری
  •   پیاز متوسط :یک عدد ساطوری
  •   خلال بادام :4 قاشق غذاخوری
  •   ادویه پلویی : یک قاشق غذاخوری  
  •   دارچین :یک قاشق چای خوری
  •   برنج دانه بلند :300 گرم خیس شده
  •   آب مرغ :یک لیتر
  •   جگر مرغ :250 گرم، خرد شده
  •   جعفری :3 قاشق غذاخوری، ساطوری
  •   زردچوبه :یک قاشق چای خوری
  •   نمک و فلفل :به میزان لازم
جگر مرغ

طرز تهیه ایچ پیلاوی، جگر مرغ با پلو

ابتدا برنج را خوب شسته و با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد.

در این فاصله یک عدد ساطوری را با دو قاشق روغن داخل قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شود.

در ادامه بادام و را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید، در مرحله بعدی را خالی کرده و داخل قابلمه بریزید.

دارچین ، ادویه پلویی ، نمک و آب مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید، شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد و آب آن تمام شود.

زمانی که آب برنج جمع شد در آن را بگذارید و اجازه دهید دم بکشد.

در این فاصله جگر را آماده کنید.

جگر را از قبل پاک کرده ، خرد کنید و بعد از شستن بگذارید خوب خشک شود.

جگر را با دو قاشق روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا تفت خورده و آب آن کشیده شود.

زمانی که جگر کمی سرخ شد ، نمک ، و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.

در آخر سبزی را بریزید و بعد از اینکه مخلوط کردید از روی حرارت بردارید و با برنج مخلوط کرده و میل نمایید.

 

به جای استفاده از جگر میتوانید از مرغ ، به جای آب مرغ میتوانید از آب و به جای بادام میتوانید از استفاده نمایید.

پخت جگر مرغ

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی