- گوشت چرخ کرده :800 گرم
- سس سویا:¼ پیمانه
- آب :¼ پیمانه
- سیر له شده :2 حبه
- کاهو :یک بوته برای سرو
- لیموترش :2 عدد
- پیاز:یک عدد
- ریحان خردشده:3 قاشق غذاخوری
- گشنیز خردشده :3 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز تازه:یک عدد
- شکر :2 قاشق مرباخوری
- سرکه سفید :یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع گیاهی :به میزان لازم
ابتدا یک عدد را رنده کرده و با گشنیز، ، ، ، پوست لیمو و گوشت چرخ شده مخلوط کرده و خوب ورز دهید
سیخ ها را نیم ساعت در آب قرار دهید تا در هنگام طبخ کباب ها نسوزد، هر بار مقداری از مایه کباب را با دست برداشته و به شیخ بزنید.
سینی فر را با روغن چرب کرده و سیخ های کباب را داخل آن بچینید، سینی را برای 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال یخچال بگذارید.
بعد از اینکه کباب ها پخت و روی آن ها برشته شد از فر خارج کنید، را در بشقاب سرو قرار داده و کباب ها را روی آن بچینید و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.
کباب چوبی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کباب چوبی را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .