- میگو :300 گرم
- قارچ:یک بسته
- گوجه فرنگی :3 عدد
- گوشت چرخ کرده:200 گرم
- پیاز:یک عدد
- فلفل دلمه ای:یک عدد
- رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
- روغن :یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
ابتدا میگوها را پاک کرده و رگ گیری کنید ، سپس آن ها را شسته و خوب خشک نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و میگوها را با یک قاشق روغن سرخ نمایید.
میگوها را از تابه خارج کرده و را خرد کرده و تفت دهید، بعد از اینکه کمی سبک شد گوشت را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شود.
در این میان قارچ ها را خرد کرده و با کمی آبلیمو مخلوط کنید تا از سیاه شدن آن جلوگیری شود ، سپس در تابه دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود.
رب را به تابه گوشت افزوده و سرخ کنید تا خامی آن گرفته شده و رنگ دهد ، سپس میگو و قارچ را بریزید و مخلوط نمایید.
در ادامه ای را خرد کرده و بیافزایید، در آخر و فلفل را اندازه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید.
خوراک میگو و قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با سبزی و یا سالاد دلخواهتان سرو نمایید.