- سیب زمینی :5 عدد
- پیاز :1 عدد
- تخم مرغ:2 عدد
- فلفل قرمز خرد شده :یک چهارم قاشق چایخوری
- برگ گشنیز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- زیره سبز :1 قاشق چایخوری
- نمک :مقداری
ابتدا 5 عدد سیب زمینی را شسته و با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
در این فاصله ، قرمز ، گشنیز و را خرد کرده و تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید.
زیره را در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود سپس به سرعت از روی حرارت بردارید تا نسوزد.
سیب زمینی ها ی پخته شده را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس با ، فلفل قرمز ، ، پیاز و گشنیز مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، سپس هر بار مقداری از مواد را برداشته و به آن شکل دهید سپس در تخم مرغ بغلطانید و سرخ کنید.
کوکو ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود ، سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
کوکو ها را در بشقاب سرو بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.