- قارچ خشک :20 گرم
- آب :750 میلی لیتر
- قارچ های بلوطی :250 گرم
- کره :50 گرم
- گوشت سینه کبوتر :نیم کیلو
- آرد سفید :یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم
- زردک :یک عدد بزرگ
- کشمش :100 گرم کشمش
- کره آب شده :80 گرم کره آب شده
- رزماری خرد شده :یک قاشق غذاخوری
ابتدا سینه کبوتر را با و مزه دار کرده و با روغن خوب سرخ کنید.
قارچ های خشک را در مقداری آب جوش بریزید تا کمی نرم شود ، سپس به همراه قارچ بلوطی در روغن و کره تفت داده و سرخ نمایید.
قارچ های سرخ شده و سینه کبوتر سرخ شده را با هم مخلوط کرده و آب را اضافه نمایید و بگذارید برای حدود 10 تا 12 دقیقه به حالت نیم جوش بپزد.
در این فاصله فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و زردک ها را پوست گرفته و ورقه ای خرد نمایید.
مخلوط قارچ و سینه کبوتر را در قالب مخصوص فر با دیواره های بلند بریزید و روی آن زردک ورقه شده بچینید.
در آخر کره آب شده را بریزید و را خرد کرده و همه جای آن بپاشید، قالب را برای 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
زمانی که روی آن طلایی شد از فر قارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.