دستور پخت “پای قارچ” با گوشت کبوتر و زردک در فر
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

  •  قارچ خشک :20 گرم
  • آب :750 میلی لیتر
  • قارچ های بلوطی :250 گرم 
  • کره :50 گرم 
  • گوشت سینه کبوتر :نیم کیلو
  • آرد سفید :یک قاشق غذاخوری 
  • روغن زیتون :به میزان لازم 
برای روی پای
  •  زردک :یک عدد بزرگ
  • کشمش :100 گرم کشمش
  • کره آب شده :80 گرم کره آب شده
  • رزماری خرد شده :یک قاشق غذاخوری
پای قارچ

طرز تهیه پای  قارچ و زردک با گوشت کبوتر

ابتدا سینه کبوتر را با و مزه دار کرده و با روغن خوب سرخ کنید.

قارچ های خشک را در مقداری آب جوش بریزید تا کمی نرم شود ، سپس به همراه قارچ بلوطی در روغن و کره تفت داده و سرخ نمایید.

قارچ های سرخ شده و سینه کبوتر سرخ شده را با هم مخلوط کرده و آب را اضافه نمایید و بگذارید برای حدود 10 تا 12 دقیقه به حالت نیم جوش بپزد.

در این فاصله فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و زردک ها را پوست گرفته و ورقه ای خرد نمایید.

مخلوط قارچ و سینه کبوتر را در قالب مخصوص فر با دیواره های بلند بریزید و روی آن زردک ورقه شده بچینید.

در آخر کره آب شده را بریزید و را خرد کرده و همه جای آن بپاشید، قالب را برای 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

زمانی که روی آن طلایی شد از فر قارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی