- نودل:4 بسته
- کدو :2 عدد
- بادمجان :2 عدد
- قارچ :200 گرم
- کنجد :2 قاشق سوپخوری
- سس سویا :2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ :3 عدد
- روغن، نمک و فلفل:به مقدار لازم
- پیازچه :3 ساقه
ابتدا کدو ، ، و قارچ را نگینی خرد نمایید ، بادمجان ها را در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود.
نودل را در آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود ، بامجان ها را آبکش کرده و بعد از خشک کردن به همراه کدو داخل روغن سرخ کنید.
در ادامه پیازچه و قارچ را افزوده و اجازه دهید همه مواد سرخ شده و بپزد، حالا نمک و را افزوده و سس را هم بریزید.
در آخر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
نودل پخته شده و مخلوط بادمجان را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را اضافه نمایید و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید.
در مرحله بعد قالب های را چرب کرده و با مخلوط نودل پر کنید، سپس داخل فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از نیم ساعت آن ها را از فر خارج کرده و با مخلفات دلخواهتان سرو نمایید.
میتوانید به جای استفاده از فر مواد را داخل تابه بریزید و سرخ نمایید، اگر دیدید مواد شل شد کمی آرد اضافه کنید.
کوکوی نودل جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کوکوی نودل را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .