طرز تهیه “کوکوی نودل” یک غذای فوری و تمام عیار
انواع کوکو
1400/2/20

 

مواد لازم برای کوکوی نودل

  • نودل:4 بسته
  • کدو :2 عدد
  • بادمجان :2 عدد
  • قارچ :200 گرم
  • کنجد :2 قاشق سوپخوری
  • سس سویا :2 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ :3 عدد
  • روغن، نمک و فلفل:به مقدار لازم
  • پیازچه :3 ساقه 
کوکوی نودل 

طرز تهیه کوکوی نودل

ابتدا کدو ، ، و قارچ را نگینی خرد نمایید ، بادمجان ها را در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود.

نودل را در آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود ، بامجان ها را آبکش کرده و بعد از خشک کردن به همراه کدو داخل روغن سرخ کنید.

در ادامه پیازچه و قارچ را افزوده و اجازه دهید همه مواد سرخ شده و بپزد، حالا نمک و را افزوده و سس را هم بریزید.

در آخر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

نودل پخته شده و مخلوط بادمجان را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را اضافه نمایید و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید.

در مرحله بعد قالب های را چرب کرده و با مخلوط نودل پر کنید، سپس داخل فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

بعد از نیم ساعت آن ها را از فر خارج کرده و با مخلفات دلخواهتان سرو نمایید.

میتوانید به جای استفاده از فر مواد را داخل تابه بریزید و سرخ نمایید، اگر دیدید مواد شل شد کمی آرد اضافه کنید. 

کوکوی نودل

نکات تکمیلی در مورد کوکوی نودل

کوکوی نودل جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کوکوی نودل را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
كوكوی سبزی‌های زمستانی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
كوكوی سبزی‌های زمستانی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کوکوی نودل” یک غذای فوری و تمام عیار