- ماهی قزل آلا:2 عدد
- رب انار :150 گرم
- گردوی ساطوری :50 گرم
- پیازچه ساطوری :به مقدار لازم
- قارچ ساطوری :200 گرم
- نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم
ابتدا ماهی را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، و یا آن را به شکل فیله خریداری نمایید.
فیله های ماهی را با ، فلفل و زعفران مخلوط کرده و همه جای آن را خوب آغشته کنید و برای دو ساعت کنار بگذارید.
در مرحله بعد ، قارچ و را ساطوری کرده و با کمی روغن تفت دهید ، حالا رب را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.
ماهی ها را روی یک سطح صاف پهن کرده و اگر خیلی بزرگ بود آن را به اندازه دلخواه برش بزنید.
میان هر برش ماهی مقداری از سس را بریزید و آن را رول کنید ، رول ها را با خلال دندان محکم کرده و داخل روغن سرخ کنید.
به هنگام سرخ کردن ماهی ها در تابه را بگذارید تا گوشت ماهی بخوبی بپزد.
ماهی رولی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ماهی رولی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .