طرز تهیه “میگو سوته” با پوره سیب زمینی یک غذای خوشمزه و متفاوت
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم میگو سوته با پوره سیب زمینی 

  • میگو:300 گرم  
  • قارچ:300 گرم
  • جعفری خرد شده:1 دسته 
  •  قرص عصاره گوشت یا مرغ :1 عدد
  • آرد گندم:2 ق س 
  • کره :50 گرم 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  •  سیب زمینی متوسط:2 عدد
  • خامه :50 گرم 
  • شیر :1 پیمانه 
  • کره :50 گرم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
میگو سوته

طرز تهیه میگو سوته

ابتدا میگوها را پاک کرده و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید و له کنید، سپس کره و شیر را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

مخلوط سیب زمینی را روی حرارت قرار داده و بگذارید گرم شود، سپس ، و خامه را بریزید و بگذارید با حررات کم بپزد.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا گرم شود ، سپس میگوها را افزوده و سرخ نمایید.

در ادامه قارچ ها را به شکل ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.

آرد ، عصاره و یک لیوان آب را داخل کاسه ای مخلوط کرده و بعد از اینکه قارچ کمی سرخ شد به آن اضافه کنید.

اجازه دهید سس پخته و غلیظ  شود، در آخر نمک و فلفل را بریزید و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

میگو سوته را در ظرف مورد نظر بکشید و پوره سیب زمینی را کنار آن بریزید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

پخت میگو سوته

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی