- میگو:300 گرم
- قارچ:300 گرم
- جعفری خرد شده:1 دسته
- قرص عصاره گوشت یا مرغ :1 عدد
- آرد گندم:2 ق س
- کره :50 گرم
- سیب زمینی متوسط:2 عدد
- خامه :50 گرم
- شیر :1 پیمانه
- کره :50 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا میگوها را پاک کرده و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید و له کنید، سپس کره و شیر را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
مخلوط سیب زمینی را روی حرارت قرار داده و بگذارید گرم شود، سپس ، و خامه را بریزید و بگذارید با حررات کم بپزد.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا گرم شود ، سپس میگوها را افزوده و سرخ نمایید.
در ادامه قارچ ها را به شکل ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.
آرد ، عصاره و یک لیوان آب را داخل کاسه ای مخلوط کرده و بعد از اینکه قارچ کمی سرخ شد به آن اضافه کنید.
اجازه دهید سس پخته و غلیظ شود، در آخر نمک و فلفل را بریزید و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
میگو سوته را در ظرف مورد نظر بکشید و پوره سیب زمینی را کنار آن بریزید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.