- روغن زیتون :½ پیمانه
- سرکه:¼ پیمانه
- سیر له شده :2 حبه
- خردل:4 قاشق چایخوری
- سس ورسسترشایر :یک قاشق غذاخوری
- گوشت راسته گوساله :700 گرم
- موسیر چهار قاچ شده:5 عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
ابتدا گوشت را با مخلوطی از سیر له شده ، سس ورسترشایر ، خردل ، و نیمی از روغن زیتون مزه دار کرده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ترد شده و طعم بگیرد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو تا سه قاشق روغن بریزید تا داغ شود ، سپس استیک مزه دار شده را به خوبی سرخ کرده و بپزید.
در این فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و ها را با باقی مانده روغن تفت دهید تا سرخ شود.
سپس و را اندازه کرده و کمی آب بریزید و اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود.
حالا استیک سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و برش بزنید ، سپس سس موسیر را روی آن بریزید و میل نمایید.
استيك گوشت گوساله جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
استيك گوشت گوساله را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .