طرز تهیه پاپ کورن مرغی
فست فود
1400/2/20

 

مواد لازم برای پاپ کورن مرغی

 
 
سینه مرغ بدون استخوان :2 عدد
سس تند :6 قاشق غذاخوری 
مخلوط پنکک :2 پیمانه
آب :یک پیمانه 
پودر سیر :نصف قاشق چایخوری
سس تند و ادویه دار :نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید :2 قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
سس تاکو :به مقدار دلخواه
روغن گیاهی و سس بلوچیز :به مقدار لازم
ساقه کرفس :2 عدد
 
پاپ کورن مرغی
 

طرز تهیه پاپ کورن مرغی

 
سینه های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.
سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید.
 نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. 4 قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه فرنگی ادویه دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.
روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. 
هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.
آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
مرغ ها را درون قیف پاپ کرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.
 
پاپ کورن مرغی

نکات تکمیلی در مورد پاپ کورن مرغی

پاپ کورن مرغی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
پاپ کورن مرغی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
گراتن پیاز و پنیر و سیب زمینی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
میتلف با سس گوجه فرنگی