- تخم مرغ هم زده :2 عدد
- خرده های نان تست :نصف پیمانه
- قارچ تازه خرد شده :نصف پیمانه
- هویج رنده شده :نصف پیمانه
- پیاز خرد شده :1/3 پیمانه
- کچاپ :3 قاشق غذاخوری
- خردل:یک قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی با طعم سیر و فلفل :یک قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده:دو حبه
- گوشت چرخ کرده :900 گرم
- کچاپ :نصف پیمانه
- سس آلو:¼ پیمانه
- پودر چیلی:یک قاشق چایخوری
- خامه ترش:680 گرم
- پنیر چدار یا پارمسان رنده شده:نصف پیمانه
- پیاز کوهی خرد شده :برای تزیین
ابتدا گوشت را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید.
پیاز ، قارچ و نان تست را خرد کرده و روی گوشت بریزید ، سپس و سیر را رنده کرده و روی مواد قبلی بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه تخم مرغ ها را در کاسه دیگری هم بزنید تا باز شود ، سپس 3 قاشق کچاپ ، سس گوجه و خردل را افزوده و به مخلوط گوشت اضافه نمایید.
مخلوط گوشت را بخوبی زیر و رو کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند سپس آن ها را داخل قالب های مافین بریزید و در یک سینی بچینید.
سس آلو ، پودر چیلی و باقی مانده کچاپ را در ظرفی مخلوط کرده و روی هر کدام از گوشت ها مقداری از آن را بریزید.
سینی را در فری که از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا برای 40 دقیقه بپزد.
در صورت تمایل میتوانید در این فاصله را درست کنید و روی هر گوشت یک اسکوپ از آن را قرار دهید و پنیر پارمسان را بپاشید و برای 5 دقیقه در فر بگذارید تا آب شود.
مافین های گوشت قلقلی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن میل نمایید.