- فیله ماهی :800 گرم
- لیموترش:2 عدد
- روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
- سیر:2 حبه
- جعفری :50 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا ماهی را شسته و خرد نمایید ، سپس آن را خشک کرده و در یک ظرف پیرکس بریزید.
در این فاصله سیر و جعفری را خرد کرده و پوست لیمو را رنده کنید و آب آنها را بگیرید ، سپس همه مواد را با ماهی مخلوط کرده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید.
در این فاصله سبزی پلو را آماده کرده و بگذارید تا آماده کردن ماهی دم بکشد.
بعد از یک ساعت ماهی ها را به سیخ بکشید و منقل و یا کباب پز خوب کباب کنید تا پخته و طلایی شود.
ماهی را در یک بشقاب بچینید و روی آن را با برشی از لیمو و چند برگ جعفری تزیین کرده و با سبزی پلو میل نمایید.
بهتر است برای درست کردن این غذا از ماهی شیر و یا ازون برون استفاده کنید تا طعم بهتری به شما دهد