طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
انواع کباب
1400/2/20

 

مواد لازم برای کباب بره پنجابی

  • گوشت بدون استخوان ران بره:یک کیلو و 200 گرم
  • ماست چکیده :¾ پیمانه
  • سیر له شده و خمیری :2 حبه
  • زنجفیل تازه رنده شده :2 قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا :2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز :1/3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون بکر :6 قاشق سوپخوری
  • کره ذوب شده : 3 قاشق سوپخوری
  • چات ماسالای آماده :یک قاشق چایخوری
کباب بره پنجابی

طرز تهیه کباب بره پنجابی

ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید، سپس بقیه مواد(به جز کره و چات ماسالا) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.

مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود.

گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید.

گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید.

سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با چات ماسالا و سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید.

پخت کباب بره پنجابی

نکات تکمیلی در مورد کباب بره پنجابی

کباب بره پنجابی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کباب بره پنجابی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه بال کبابی تند
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
چگونه“کباب گوشت گوساله” با سبزیجات را مزه دار کنیم؟