طرز تهیه “ماهی تو فری” با سماق و فلفل یک طعم منحصر به فرد
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای ماهی تو فری با سماق و فلفل

  • ماهی تازه :1500 گرم
  • لیمو ترش :  2 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز :1 عدد
  • فلفل قرمز شیرین :1 عدد
  • سیر :5 حبه
  •  سماق :7 قاشق مرباخوری
  • پودر آویشن یا کاکوتی :7 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون :5 قاشق مرباخوری
  • گشنیز خشک :2 قاشق مرباخوری
  • نمک :1 قاشق مرباخوری
پخت ماهی تو فری

طرز تهیه ماهی تو فری با سماق و فلفل :

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید گرم شود.

ماهی را خوب شسته و محتویات شکم آن را خالی کنید ، سپس آن را خوب خشک کنید.

ماهی را با و دو ق م آویشن مزه دار کرده و داخل شکم آن چند برش لیمو بگذارید.

ماهی را برای 20 دقیقه در فری که گرم کرده اید بپزید.

در این فاصله فلفل قرمز و فلفل ای خرد شده را با سیر له شده ، باقی مانده آویشن ، خشک ، سماق ، نمک ،آبلیمو و روغن زیتون مخلوط نمایید.

ماهی را بعد از پخته شدن تکه تکه کنید و پوست و استخوان های آن را خارج نمایید، ماهی را در ظرف مخصوص فر قرار داده و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و برای 10 دقیقه در فر بپزید تا سس به خورد ماهی برود.

بعد از 10 دقیقه ماهی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با سالاد یا فتوش سرو نمایید

ماهی تو فری

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی