دستور پخت “مرغ کریپسی” با سس عسل و خردل مناسب مهمانی ها
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

  مواد لازم برای مرغ کریپسی با سس عسل و خردل

  • سینه مرغ بی استخوان :300گرم 
  • تخم مرغ :2عدد 
  • ماست شیرین :3قاشق سوپ خوری سرپر، کیسه شده 
  • روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری 
  • پودر فلفل سیاه ، فلفل قرمز، دارچین ، پودرسیر و پاپریکا :هرکدام یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودرسوخاری ریزبافت :یک پیمانه
  • پودرسوخاری دانه درشت (درشت بافت) :یک دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس غذا

  • سس خردل :3 قاشق سوپ خوری، سرپر 
  • عسل :2قاشق سوپ خوری
  • آب جوش :یک قاشق چای خوری
  • سرکه:یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودرسالاد :یک چهارم قاشق چای خوری
  • کنجد بو نداده:یک دوم قاشق چای خوری 
  • پودر فلفل سیاه :یک چهارم قاشق چای خوری

 مرغ کریپسی

طرز تهیه مرغ کریپسی با سس عسل و خردل

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، سپس آن ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و کمی بکوبید تا نازک و پهن شود.

تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید تا باز شود ، سپس ، روغن زیتون و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و ماست را روی مرغ ها بریزید و همه جای آن ها را به سس آغشته نمایید و برای هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

بعد از هشت ساعت مرغ ها را از یخچال خارج کرده و روی آن ها را چرب کرده و ابتدا در پودر سوخاری ریز و سپس در پودر سوخاری درشت بغلطانید.

فر را از قبل روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود.

مرغ ها را برای 20 دقیقه در فر بپزید .

در این فاصله سس را به این شکل آماده نمایید:

عسل را با آب جوش مخلوط کرده ، و ادویه ها را بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرغ ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس عسل سرو نمایید.

تهیه مرغ کریپسی

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی