- سینه مرغ بی استخوان :300گرم
- تخم مرغ :2عدد
- ماست شیرین :3قاشق سوپ خوری سرپر، کیسه شده
- روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری
- پودر فلفل سیاه ، فلفل قرمز، دارچین ، پودرسیر و پاپریکا :هرکدام یک چهارم قاشق چای خوری
- پودرسوخاری ریزبافت :یک پیمانه
- پودرسوخاری دانه درشت (درشت بافت) :یک دوم پیمانه
- سس خردل :3 قاشق سوپ خوری، سرپر
- عسل :2قاشق سوپ خوری
- آب جوش :یک قاشق چای خوری
- سرکه:یک چهارم قاشق چای خوری
- پودرسالاد :یک چهارم قاشق چای خوری
- کنجد بو نداده:یک دوم قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه :یک چهارم قاشق چای خوری
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، سپس آن ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و کمی بکوبید تا نازک و پهن شود.
تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید تا باز شود ، سپس ، روغن زیتون و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ و ماست را روی مرغ ها بریزید و همه جای آن ها را به سس آغشته نمایید و برای هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بعد از هشت ساعت مرغ ها را از یخچال خارج کرده و روی آن ها را چرب کرده و ابتدا در پودر سوخاری ریز و سپس در پودر سوخاری درشت بغلطانید.
فر را از قبل روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود.
مرغ ها را برای 20 دقیقه در فر بپزید .
در این فاصله سس را به این شکل آماده نمایید:
عسل را با آب جوش مخلوط کرده ، و ادویه ها را بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرغ ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس عسل سرو نمایید.