طرز تهیه “چیکن استریپس” بوفالو با سالاد بلوچیزیک پیش غذای شیک
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای چیکن استریپس بوفالو با سالاد بلوچیز

  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی ساده :3 قاشق غذاخوری
  • سس تند :1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم :½1 پیمانه
  • تخم مرغ:2 عدد بزرگ
  • سینۀمرغ پاک شده :675 گرم
  • روغن گیاهی:4 پیمانه
  • سالاد بلوچیز :در کنار غذا
پخت چیکن استریپس

طرز تهیه چیکن استریپس بوفالو با سالاد بلوچیز

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و به اندازه های دلخواه خرد نمایید.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با کمی آب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.

آرد ، و را هم داخل کاسه دیگری مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد بغلطانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره داخل آرد غوطه ور کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.

در این فاصله قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، در ادامه سس کچاپ و سس تند را افزوده و تفت دهید.

تکه های مرغ سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و با سالاد بلوچیز میل نمایید

چیکن استریپس

نکات تکمیلی در مورد چیکن استریپس

چیکن استریپس جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
چیکن استریپس را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی