طرز تهیه “سمبوسه تونسی” به روشی متفاوت تر
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای سمبوسه تونسی

  • سیب زمینی:1عدد 
  • هویج :1 عدد
  • کره:150 گرم
  • خمیر فیلو :6 ورقه
  • لیمو ترش :3 عدد
  • فلفل چیلی قرمز خشک :2 عدد
  • پیازچه:2 ساقه
  • تخم مرغ بزرگ:1 عدد
  • پیاز قرمز:1 عدد
  • شاهی تازه :1 دسته
  • نعنای تازه :1 دسته
  • جعفری تازه:1 دسته
  • ماست کم چرب :4 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز:1 قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین:½ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون بکر :به میزان لازم
  • پودر فلفل سیاه:به میزان کافی
  • پودر زیره سبز :به میزان کافی
  • نمک :به میزان لازم
سمبوسه تونسی 

طرز تهیه سمبوسه تونسی

ابتدا یک عدد و یک عدد زمینی را شسته و با مقداری آب بگذارید بپزد، سپس پوست آن ها را گرفته و به شکل پوره درآورید و کنار بگذارید.

قبل از آماده شدن مواد سمبوسه ، فر را روشن کرده و روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس داخل مخلوط سیب زمینی و هویج بریزید.

در ادامه را خرد کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید.

نیمی از تخم را به همراه پودر چیلی بکوبید و روی مخلوط سیب زمینی بریزید، سپس را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

در مرحله بعد باقی مانده تخم گشنیز را بکوبید و با کمی دارچین مخلوط نمایید، کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

حالا یک لایه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کرده و روی آن را با قلمو کره بمالید، سپس کمی از مخلوط گشنیز و دارچین بپاشید.

 یک لایه خمیر روی لایه قبلی پهن کرده و خوب صاف کنید، سپس روی آن را با کره مرطوب کرده و مخلوط دارچین را بپاشید .

لایه سوم را هم به همین شکل قرار داده و مراحل قبلی را تکرار نمایید. خمیر را به شکل دو مربع یک اندازه برش بزنید.

با خمیر های دیگر هم همین کار را انجام دهید، حالا چهار خمیر مربع شکل با سه لایه آغشته شده به کره و مخلوط دارچین و تخم گشنیز دارید.

حالا به سرعت کار کنید تا خمیرتان خشک نشود ، روی هر خمیر مقداری از مایه سیب زمینی را بریزید و خوب پخش کنید.

در ادامه خمیرها را به شکل مثلث ببندید و لبه های آن را با کمی آب مرطوب کرده و فشار دهید تا بهم بچسبد.

در مرحله بعد به کمک یک قلمو همه اطراف سمبوسه ها را با کره مرطوب کرده و داخل سینی فر بچینید.

حالا سینی را در فر قرار دهید تا سمبوسه ها بپزد، بعد از اینکه یک طرف سمبوسه ها طلایی شد آن را از فر خارج کرده و برگردانید و دوباره به فر منتقل کنید تا طرف دیگر آن ها هم طلایی شود.

در این فاصله جعفری ، شاهی ، نعنا و را خرد کرده و با هم مخلوط نمایید، سپس پودر ، آب یک عدد لیمو ، روغن زیتون و را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

سمبوسه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سالاد سبزیجاتی که آماده کرده اید میل کنید.

سمبوسه تونسی

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی