طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی به سبک رستورانی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای مرغ سوخاری اسپایسی 

  • ماست :½ پیمانه
  • ادویه ایتالیایی:یک قاشق غذاخوری
  • سیر ریز خرد شده:2 حبه
  • سس تند (مانند سس تاباسکو):یک قاشق چایخوری
  • ران مرغ بدون پوست :1 کیلو + 350 گرم
  • آرد:½ پیمانه
  • کنجد :2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا:½1 قاشق چایخوری
  • برگ آویشن خشک شده:یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون :به میزان لازم برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
پخت مرغ سوخاری اسپایسی

طرز تهیه  مرغ سوخاری اسپایسی

ابتدا پوست ران ها را کنده و بشویید ، سپس بگذارید تا خشک شود.

در این فاصله سیر را خرد کرده و با ماست، سس تند و ادویه ایتالیایی مخلوط کرده و روی ران ها بریزید و خوب مخلوط نمایید.

ران ها را برای 1 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار داده و بگذارید تا مزه دار شود.

در این فاصله کاسه ای بردارید و آرد ، سیاه ، ، بکینگ پودر، پاپریکا، آویشن، را بریزید و مخلوط کنید.

در ادامه سینی فر را با فویل بپوشانید و داخل آن یک توری قرار داده و با روغن چرب نمایید.

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد بخوبی بغلطانید و سپس روی توری بچینید و روی آن ها را با روغن چرب کنید.

سینی را برای 45 تا 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تابپزد و روی آن برشته شود.

بعد از اینکه ران ها بخوبی پخت و طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر بچینید و با سس تند میل کنید. 

مرغ سوخاری اسپایسی

نکات تکمیلی در مورد مرغ سوخاري اسپايسي

مرغ سوخاري اسپايسي جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
مرغ سوخاري اسپايسي را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی