“سوفله مرغ و سیب زمینی” را با این دستور پخت امتحان کنید
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای سوفله مرغ و سیب زمینی

  • مرغ خام (به اندازه بند انگشت) خرد شده:100 گرم
  • پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
  • سیب زمینی نگینی خرد شده:1 عدد متوسط
  • گوجه نگینی خرد شده :1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ایی سبز درشت خرد شده :2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ :3 عدد
  • پنیر پیتزا  :50 گرم
  • گردو :5 عدد 
  • شیر:3/4 لیوان 
  • ادویه کاری و زردچوبه :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
سوفله مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه سوفله مرغ و سیب زمینی

ابتدا مرغ ، سیب زمینی ، ، گوجه و ای را به یک اندازه خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس مرغ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.

زمانی که مرغ سرخ شد گوجه های خرد شده را افزوده و را هم بریزید و تفت دهید تا مواد نرم شود.

در آخر و فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را اندازه کرده و اجازه دهید مواد کمی بپزید ، در این میان سیب زمینی را در تابه دیگری با روغن سرخ کنید.

پنیر ، ، شیر و تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شده و یکدست شود.

قالب مورد نظر را چرب کرده و ابتدا سیب زمینی های سرخ شده را کف آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس مخلوط گوشت را افزوده و در آخر مخلوط و تخم مرغ را روی آن ها بریزید.

قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید تا سوفله مرغ پخته و سطح آن طلایی شود.

سوفله مرغ و سیب زمینی
 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی