- مرغ خام (به اندازه بند انگشت) خرد شده:100 گرم
- پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
- سیب زمینی نگینی خرد شده:1 عدد متوسط
- گوجه نگینی خرد شده :1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ایی سبز درشت خرد شده :2 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ :3 عدد
- پنیر پیتزا :50 گرم
- گردو :5 عدد
- شیر:3/4 لیوان
- ادویه کاری و زردچوبه :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا مرغ ، سیب زمینی ، ، گوجه و ای را به یک اندازه خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس مرغ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
زمانی که مرغ سرخ شد گوجه های خرد شده را افزوده و را هم بریزید و تفت دهید تا مواد نرم شود.
در آخر و فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را اندازه کرده و اجازه دهید مواد کمی بپزید ، در این میان سیب زمینی را در تابه دیگری با روغن سرخ کنید.
پنیر ، ، شیر و تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شده و یکدست شود.
قالب مورد نظر را چرب کرده و ابتدا سیب زمینی های سرخ شده را کف آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس مخلوط گوشت را افزوده و در آخر مخلوط و تخم مرغ را روی آن ها بریزید.
قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید تا سوفله مرغ پخته و سطح آن طلایی شود.