- راسته گوساله:800 گرم
- پیاز بزرگ:یک عدد
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- روغن مایع :یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
ابتدا گوشت را به شکل ورقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر برش زده کمی و سیاه بپاشید ، سپس داخل روغن ، و فلفل خرد شده بخوابانید تا برای دو تا سه ساعت بماند.
حالا گوشت ها را با بکوبید تا نازک و پهن شود، سپس میان هر گوشت یک تکه فلفل و پیاز قرار داده و آن را رول کنید.
گوشت ها را به سیخ بزنید و روی آتش کباب کنید و یا اینکه داخل تابه ای سرخ نمایید.
کباب های بلغاری را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان و یا پلویی که از قبل آماده کرده اید و به همراه سبزی تازه میل نمایید.
در صورت تمایل میتوانید گوجه و پیاز را حلقه ای برش زده و در کنار کباب ها بچینید و روی آن ها برش هایی از لیمو و برگ قرار داده و سرو کنید.