طرز تهیه کامل “کباب بلغاری” به صورت مرحله به مرحله
انواع کباب
1400/2/20

 

 مواد لازم برای 8 سیخ کباب بلغاری

  • راسته گوساله:800 گرم
  • پیاز بزرگ:یک عدد
  • فلفل دلمه ای :یک عدد
  • روغن مایع :یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
کباب بلغاری

طرز تهیه کباب بلغاری

ابتدا گوشت را به شکل ورقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر برش زده کمی و سیاه بپاشید ، سپس داخل روغن ، و فلفل خرد شده بخوابانید تا برای دو تا سه ساعت بماند.

حالا گوشت ها را با بکوبید تا نازک و پهن شود، سپس میان هر گوشت یک تکه فلفل و پیاز قرار داده و آن را رول کنید.

گوشت ها را به سیخ بزنید و روی آتش کباب کنید و یا اینکه داخل تابه ای سرخ نمایید.

کباب های بلغاری را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان و یا پلویی که از قبل آماده کرده اید و به همراه سبزی تازه میل نمایید.

در صورت تمایل میتوانید گوجه و پیاز را حلقه ای برش زده و در کنار کباب ها بچینید و روی آن ها برش هایی از لیمو و برگ قرار داده و سرو کنید.

تهیه کباب بلغاری

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه بال کبابی تند
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
چگونه“کباب گوشت گوساله” با سبزیجات را مزه دار کنیم؟