طرز تهیه کوکوی پرخاصیت کدو حلوایی و نکاتی برای طبخ بهتر آن
انواع کوکو
1400/2/20

 

مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی 

  • کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم
  • پیاز:3 عدد متوسط
  • شکر :یک قاشق سوپ خوری
  • زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر
  • آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
  • روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • تخم مرغ :4 عدد 
کوکوی کدو حلوایی 

طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی 

ابتدا و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.

پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود.

در این فاصله را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.

تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید.

کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.

کوکوی کدو حلوایی

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
كوكوی سبزی‌های زمستانی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
كوكوی سبزی‌های زمستانی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کوکوی نودل” یک غذای فوری و تمام عیار