طرز تهیه “میگو شکم پر” ساده اما بسیار لذیذ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای میگو شکم پر 

  • میگوی بزرگ :25 تا 30 عدد 
  • کره:6 قاشق سوپ خوری
  • کرفس :شش عدد
  • پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد
  • برگ بو :چند عدد
  • پیازچه خرد شده :1 عدد
  • جعفری تازه خرد شده :یک مشت
  • گوشت خرچنگ :500 گرم
  • نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه :به مقدار لازم
  • نان فرانسوی :سه چهارم
  • نان ادویه دار :یک فنجان خرده
میگو شکم پر

 طرز تهیه میگو شکم پر

برای درست کردن این غذا باید از میگوهای بزرگ استفاده نمایید.

ابتدا میگوها را پاک کرده و رگ و پوست آن ها را جدا کنید ، سپس از وسط برش زده و آن ها را باز کنید.

میگوها را شسته و بگذارید تا خشک شوند، در این فاصله مواد میانی میگوهای شکم پر را آماده نمایید.

ابتدا کرفس و را خرد کرده و در تابه ای تفت دهید ، سپس ، و جعفری را هم اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات سرخ شوند.

برگ بو را از داخل سبزیجات سرخ شده خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس با خرده نان ، گوشت خرچنگ ، نمک و مخلوط کرده و داخل میگوهای باز شده را با آن پر کنید.

ظرف مورد نظر را چرب کرده و میگوهای شکم پر را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت با دمای 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.

بعد از اینکه میگوهای شکم پر آماده شد آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.

طرز تهیه میگو شکم پر

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی