- میگوی بزرگ :25 تا 30 عدد
- کره:6 قاشق سوپ خوری
- کرفس :شش عدد
- پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد
- برگ بو :چند عدد
- پیازچه خرد شده :1 عدد
- جعفری تازه خرد شده :یک مشت
- گوشت خرچنگ :500 گرم
- نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه :به مقدار لازم
- نان فرانسوی :سه چهارم
- نان ادویه دار :یک فنجان خرده
برای درست کردن این غذا باید از میگوهای بزرگ استفاده نمایید.
ابتدا میگوها را پاک کرده و رگ و پوست آن ها را جدا کنید ، سپس از وسط برش زده و آن ها را باز کنید.
میگوها را شسته و بگذارید تا خشک شوند، در این فاصله مواد میانی میگوهای شکم پر را آماده نمایید.
ابتدا کرفس و را خرد کرده و در تابه ای تفت دهید ، سپس ، و جعفری را هم اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات سرخ شوند.
برگ بو را از داخل سبزیجات سرخ شده خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس با خرده نان ، گوشت خرچنگ ، نمک و مخلوط کرده و داخل میگوهای باز شده را با آن پر کنید.
ظرف مورد نظر را چرب کرده و میگوهای شکم پر را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت با دمای 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.
بعد از اینکه میگوهای شکم پر آماده شد آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.