- مغز گوساله یا گوسفند:نیم کیلو
- سیر خرد شده:1 قاشق چایخوری
- زنجفیل خرد شده :1 قاشق چایخوری
- پیاز نازک خرد شده (خلال):1 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد
- روغن :½پیمانه
- زیره آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
- نمک :به مقدار لازم
- پودر چیلی قرمز:1 قاشق چایخوری
- زردچوبه : ½ قاشق چایخوری
- ماست:¼ پیمانه
- فلفل چیلی سبز:3 تا 4 عدد
- ادویه بریانی یا گرام ماسالا:½ قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده :2 قاشق چایخوری
- چاشنی زنجفیل و سیر :1 قاشق چایخوری
ابتدا مغز گوسفند یا گاو را خوب شسته و کنار بگذارید ، سپس را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید.
در ادامه سیر را خرد کرده و با پیاز تفت دهید ، را هم رنده کرده و اضافه نمایید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
در این فاصله دو عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و با مخلوط پیاز تفت دهید تا سرخ شود. در مرحله بعد ادویه ها را افزوده و را هم بریزید و خوب مخلوط کنید .
در ادامه مغز را افزوده و اجازه دهید مواد برای 5 دقیقه با هم بپزد. خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کرده و با لیمو و سبزیجات دلخواه سرو نمایید.