- سیب زمینی:300 گرم
- فیله ماهی :100 گرم
- جعفری :1 دسته
- تخم مرغ:1 عدد
- لیموترش : 1 عدد
- آرد :1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم
ابتدا زمینی ها را به همراه مقداری آب بپزید ، سپس پوست آن ها را گرفته و له کنید و داخل کاسه ای بریزید.
در این فاصله ماهی را بخارپز کرده و سپس پوست آن را گرفته و ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه نمایید.
جعفری را خرد کرده و به همراه آرد و تخم مرغ داخل سایر مواد بریزید و پوست نصف لیموترش را هم رنده کرده و بیافزایید.
نمک و را اندازه کرده و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید.
مواد را به شکل کوکوهای گرد و یک اندازه حالت داده و داخل یک بشقاب که کمی آرد پاشیده اید بچینید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس کوکوها را داخل روغن بخوبی سرخ کنید.
کوکوهای ماهی را داخل بشقاب سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و چند برگ جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
کوکوی ماهی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کوکوی ماهی را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .