کاملترین روش تهیه “کوکوی ماهی”(Fish cake)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم کوکوی ماهی(Fish cake)

  • سیب زمینی:300 گرم
  • فیله ماهی :100 گرم
  • جعفری :1 دسته
  • تخم مرغ:1 عدد
  • لیموترش :  1 عدد
  • آرد :1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون :به میزان لازم

کوکو

 طرز تهیه کوکوی ماهی :

ابتدا زمینی ها را به همراه مقداری آب بپزید ، سپس پوست آن ها را گرفته و له کنید و داخل کاسه ای بریزید.

در این فاصله ماهی را بخارپز کرده و سپس پوست آن را گرفته و ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه نمایید.

جعفری را خرد کرده و به همراه آرد و تخم مرغ داخل سایر مواد بریزید و پوست نصف لیموترش را هم رنده کرده و بیافزایید.

نمک و را اندازه کرده و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید.

مواد را به شکل کوکوهای گرد و یک اندازه حالت داده و داخل یک بشقاب که کمی آرد پاشیده اید بچینید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس کوکوها را داخل روغن بخوبی سرخ کنید.

کوکوهای ماهی را داخل بشقاب سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و چند برگ جعفری تزیین کرده و میل نمایید.

کوکوی ماهی

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماهی

کوکوی ماهی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کوکوی ماهی را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی