طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم پاستا با مرغ


پاستای پنه  450 گرم

سینه مرغ شنیسلی  2 عدد

نمک و   به میزان لازم

سیر خرد شده  3 حبه

خرد شده  ¼ قاشق چای خوری

  3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده  3 قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه  ½ پیمانه

پنیر پارمزان زنده شده  ½ پیمانه

پاستا

طرز تهیه پاستا با مرغ



     پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی می کنیم.
    سینه های مرغ را با کمی نمک و مزه دار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب می کنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند. سپس آن ها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازه های انگشتی خرد می ‎کنیم. می توانید سینه مرغ را با طعم گریل کنید.
    3 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش می ‎کنیم و مواد را کامل زیر و رو می کنیم.
    پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه می کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط می کنیم. قبل از سرو، پارمزان رنده شده را روی آن می ریزیم.

پاستا با مرغ

نکات تکمیلی در مورد پاستا با مرغ

پاستا با مرغ جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
پاستا با مرغ را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی