- پنیر چدار: 1/4 پیمانه
- پنیر پیتزا : 1/4 پیمانه
- گوشت چرخکرده : نیم کیلو
- پودر سوخاری : 2-3 قاشق غذا خوری
- سس باربیکیو : 2 قاشق غذا خوری
- پاپریکا : 1 و 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه:1/4 قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده را با پودر سوخاری ، سس باربیکیو ، پاپریکا و سیاه مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
اگر حس کردید مایه برگرتان آب دار است کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
سپس آن را در یک ظرف در بسته قرار داده و برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
گوشت را از یخچال خارج کرده و آن را کمی ورز دهید ، سپس به هشت توپ مساوی تقسم کرده و هر توپ را کمی پهن کنید تا شکل برگر شود.
حالا پنیر و چدار را با هم مخلوط کرده و روی چهار تا از برگر ها تقسیم کنید.
روی برگر را با لایه دیگری از برگرهای خالی بپوشانید و لبه های آن ها را بهم فشار دهید تا یکدیگر را پوشش داده و پنیر بیرون نریزد.
تابه ای را گرم کرده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود ، سپس هر طرف برگر ها را بخوبی سرخ کنید.
چیز برگرهای پنیری را با مخلفات دلخواه داخل نان قرار داده و با سس دلخواهتان سرو نمایید.