- مرغ بدون پوست و استخوان:500 گرم
- پودر زیره :یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز:1/2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری
- گراما سالا :2 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل :یک قاشق چای خوری
- سیر رنده شده:یک حبه
- آب لیمو:2 قاشق چای خوری
- ماست چکید ه :15 گرم
- فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) :2 عدد
- پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ):2 عدد
- آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
- هل سبز :2 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :500 گرم
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه:یک قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خانگی حبه شده :300 گرم
- ادویه گراماسالا:یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس خرد کرده و بشویید.
بعد از اینکه مرغ ها خشک شدند آن را در کاسه ای بریزید و با پودر ،فلفل قرمز، فلفل سیاه ، گراماسالا، پودر زنجبیل، سیر رنده شده ، آبلیمو و مخلوط کرده و برای 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بعد از این که مرغ بخوبی مزه دار شد ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
مرغ ها را به سیخ بکشید و داخل تابه بخوبی سرخ کنید تا پخته و برشته شود، در این فاصله سس را آماده نمایید.
برای درست کردن سس همه مواد را داخل تابه ای تفت دهید تا کمی نرم شود ، سپس ، فلفل و آبلیمو را بریزید و در آخر را افزوده و بعد از اینکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
سس را در کاسه ای بریزید و روی آن را با تزیین کرده و با کباب کشمیری میل نمایید.