طرز تهیه “کباب کشمیری” مرغ با سس مخصوص
انواع کباب
1400/2/20

 

مواد لازم برای کباب کشمیری با سس مخصوص 

  • مرغ بدون پوست و استخوان:500 گرم
  • پودر زیره :یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز:1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری
  • گراما سالا :2 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل :یک قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده:یک حبه
  • آب لیمو:2 قاشق چای خوری
  • ماست چکید ه :15 گرم

مواد لازم برای سس مخصوص

  • فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) :2 عدد
  • پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ):2 عدد
  • آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری 
  • زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
  • هل سبز :2 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :500 گرم 
  • روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه:یک قاشق چای خوری 
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده:  2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خانگی حبه شده :300 گرم  
  • ادویه گراماسالا:یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
کباب کشمیری

طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص

ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس خرد کرده و بشویید.

بعد از اینکه مرغ ها خشک شدند آن را در کاسه ای بریزید و با پودر ،فلفل قرمز، فلفل سیاه ، گراماسالا، پودر زنجبیل، سیر رنده شده ، آبلیمو و مخلوط کرده و برای 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

بعد از این که مرغ بخوبی مزه دار شد ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

مرغ ها را به سیخ بکشید و داخل تابه بخوبی سرخ کنید تا پخته و برشته شود، در این فاصله سس را آماده نمایید.

برای درست کردن سس همه مواد را داخل تابه ای تفت دهید تا کمی نرم شود ، سپس ، فلفل و آبلیمو را بریزید و در آخر را افزوده و بعد از اینکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

سس را در کاسه ای بریزید و روی آن را با تزیین کرده و با کباب کشمیری میل نمایید.

کباب کشمیری با سس مخصوص

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه بال کبابی تند
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
چگونه“کباب گوشت گوساله” با سبزیجات را مزه دار کنیم؟