- سینه مرغ بدون استخوان :4 عدد
- سیر خرد شده:4 حبه
- شکر قهوه ای:4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 3 قاشق چایخوری
ابتدا سینه ها را پاک کرده و پوست و استخوان آن ها را جدا کنید ، سپس شسته و بگذارید خوب خشک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس تکه های مرغ را داخل آن بخوبی سرخ کنید.
مرغ ها را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بچینید ، شکر ، سیر خرد شده، نمک و را در کاسه ای مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید.
قالب را برای 20 تا 30 دقیقه در فری که با دمای 500 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.