- ماهی :600 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- کره :30 گرم
- آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
- آرد سفید :40 گرم
- آرد سوخاری :5 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن :به میزا کافی
بعد از نیم ساعت تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره و روغن را بریزید تا داغ شود.
ماهی را ابتدا به آرد آغشته کرده ، سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
ناگت های ماهی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.