شیوه ای بسیار ساده برای تهیه یک “ناگت ماهی” خوشمزه در خانه
فست فود
1400/2/20

 

مواد لازم برای ناگت ماهی

  • ماهی :600 گرم
  • تخم مرغ :یک عدد
  • کره :30 گرم
  • آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید :40 گرم
  • آرد سوخاری :5 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن :به میزا کافی
 ناگت ماهی

طرز تهیه ناگت ماهی

ابتدا ماهی را به اندازه های سه سانتی متری خرد کرده و با نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند.

بعد از نیم ساعت تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره و روغن را بریزید تا داغ شود.

ماهی را ابتدا به آرد آغشته کرده ، سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.

ناگت های ماهی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.

 تهیه ناگت ماهی
 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
گراتن پیاز و پنیر و سیب زمینی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
میتلف با سس گوجه فرنگی