- فیله گوساله :200 گرم
- پیاز :یک عدد
- سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب :از هر کدام یک قاشق سوپخوری
- روغن زیتون و خامه :از هر کدام 100 گرم
- فلفل قرمز درشت :2 عدد
- فلفل قرمز پودری :یک قاشق مرباخوری
ابتدا فیله گوشت گوساله را به دو تکه برش زده و داخل یک پلاستیک قرار دهید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
سپس گوشت را با سیاه ، سس و کمی روغن زیتون مزه دار کرده و برای دو تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از سپری شدن زمان ذکر شده گوشت را از یخچال خارج کرده و با روغن زیتون بخوبی سرخ کرده و اجازه دهید بپزد.
گوشت ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کرده و فلفل قرمز را خرد کرده و داخل همان روغن کمی تفت دهید.
سپس خامه و پودر فلفل قرمز را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد آن را روی گوشت سرخ شده بریزید و میل کنید.