طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای استیک فیله گوساله

  • فیله گوساله :200 گرم
  • پیاز :یک عدد
  • سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب :از هر کدام یک قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون و خامه :از هر کدام 100 گرم
  • فلفل قرمز درشت :2 عدد
  • فلفل قرمز پودری :یک قاشق مرباخوری 
 استیک فیله گوساله

طرز تهیه استیک فیله گوساله

ابتدا فیله گوشت گوساله را به دو تکه برش زده و داخل یک پلاستیک قرار دهید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.

سپس گوشت را با سیاه ، سس و کمی روغن زیتون مزه دار کرده و برای دو تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از سپری شدن زمان ذکر شده گوشت را از یخچال خارج کرده و با روغن زیتون بخوبی سرخ کرده و اجازه دهید بپزد.

گوشت ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کرده و فلفل قرمز را خرد کرده و داخل همان روغن کمی تفت دهید.

سپس خامه و پودر فلفل قرمز را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد آن را روی گوشت سرخ شده بریزید و میل کنید. 

استیک فیله گوساله

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی