آشنایی با روش تهیه چغرتمه بادکوبه‌ای
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

آشنایی با روش تهیه چغرتمه بادکوبه‌ای

 


چغرتمه بادکوبه‌ای نوعی کوکوی مرغ است که از بادکوبه به شمال کشور آمده است.

 

 

 

مواد اولیه

مرغ                                          یک عدد

تخم‌مرغ                                    8 تا 10 عدد

پیاز داغ                                     سه قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر                               نصف قاشق چای‌خوری

محلول زعفران                          یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و دارچین      به میزان لازم

 

 

طرز تهیه   

* ابتدا مرغ را شسته با یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و پیازداغ می‌گذاریم کاملا بپزد تا آبش تمام شود.

* پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا کرده سپس چرخ می‌کنیم.

* تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین، نمک، فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط می‌کنیم.

* دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده، مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

* در تابه مقداری روغن ریخته مایه کوکو را داخل روغن داغ شده می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا کوکو بپزد.

* وقتی یک طرف آن طلایی شد بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

* می‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 50-40 قرار دهیم تا بپزد.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی