- لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی :2 پیمانه
- گوشت گوساله یا بوقلمون چرخ شده :450 گرم
- برنج سفید :2 پیمانه
- سیر ریز شده :2 حبه
- پیاز خرد شده :2 پیمانه
- جعفری خرد شده :یک قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی :400 گرم
- روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز یا سبز تند خرد شده :یک عدد (پخته یا کنسرو شده)
- شکر :یک قاشق چایخوری
- برگ گشنیز :½ پیمانه
- پودر فلفل چیلی :1 تا 2 قاشق سوپخوری
- نمک :به مقدار لازم
لوبیا را از قبل پخته و آماده نمایید و یا از کنسرو استفاده کنید، دو پیمانه برنج را به شکل کته پخت و در صورت تمایل کمی کره بریزید تا خوش طعم شود.
در این فاصله پیاز را خرد کرده و داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید. زمانی که سبک و نرم شد گوشت را افزوده و تفت دهید تا سرخ شده و رنگ آن به ای برود.
در ادامه سیر، پودر فلفل چیلی و فلفل قرمز یا سبز را بریزید و اگر تمایل دارید تری داشته باشید میزان چیلی را بیشتر کنید.
در ادامه گوجه خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شده و مواد جوش بخورد، در این مرحله شکر، جعفری و نمک را افزوده و همه مواد را بخوبی مخلوط نمایید.
در آخرین مرحله لوبیا پخته را در یک آبکش بریزید تا آب آن خارج شود ، سپس داخل تابه گوشت بریزید و اجازه دهید برای چند دقیقه خوراک بپزد و جا بیافتد.
در آخر نمک و فلفل را چک کرده و شعله را خاموش کنید، خوراک چیلی را در ظرف مورد نظر بکشید و با برگ هی تزیین کرده و برای سرو آماده کنید.
در صورت تمایل میتوانید کمی خلال زمینی سرخ شده روی خوراک بریزید و آن را با برنج یا نان میل بفرمایید.