طرز تهیه “میگوی پیچیده شده در ژامبون” بره یک غذای استثنایی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

  • میگو ی نسبتاً بزرگ (پاک شده) :20 عدد (حدود 450 گرم)
  • نوارهایی از ژامبون بره :20 عدد (حدود 350 گرم)
  • ادویهٔ تند دلخواه:¼ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز:½ قاشق چایخوری
  • سس فلفل قرمز:3 قاشق غذاخوری
  • خردل:یک قاشق چایخوری
  • آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
  • فلفل تازۀ آسیاب شده:¼ قاشق چایخوری
  • سس باربیکیو :½ پیمانه
  • روغن کانولا:¼ پیمانه
پخت میگو

طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس بگذارید تا خوب خشک شود.

در این فاصله گوشت ها را برای چند دقیقه داخل تابه ای تفت داده و کنار بگذارید.

دور هر یک ورق ژامبون بپیچید و به سیخ بزنید و کنار بگذارید، حالا سس را آماده نمایید.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند.

کباب پز را آماده کنید و میگوها را برای چند دقیقه کباب کنید تا از حالت خامی درآمده و صورتی شود.

سپس روی آن ها کمی سس بمالید و دوباره کباب کنید.

سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و باقی مانده سس را در کاسه ای بریزید و در کنار میگوهای کبابی با ژامبون بره میل کنید.

میگو

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی