- میگو ی نسبتاً بزرگ (پاک شده) :20 عدد (حدود 450 گرم)
- نوارهایی از ژامبون بره :20 عدد (حدود 350 گرم)
- ادویهٔ تند دلخواه:¼ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز:½ قاشق چایخوری
- سس فلفل قرمز:3 قاشق غذاخوری
- خردل:یک قاشق چایخوری
- آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
- فلفل تازۀ آسیاب شده:¼ قاشق چایخوری
- سس باربیکیو :½ پیمانه
- روغن کانولا:¼ پیمانه
ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس بگذارید تا خوب خشک شود.
در این فاصله گوشت ها را برای چند دقیقه داخل تابه ای تفت داده و کنار بگذارید.
دور هر یک ورق ژامبون بپیچید و به سیخ بزنید و کنار بگذارید، حالا سس را آماده نمایید.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند.
کباب پز را آماده کنید و میگوها را برای چند دقیقه کباب کنید تا از حالت خامی درآمده و صورتی شود.
سپس روی آن ها کمی سس بمالید و دوباره کباب کنید.
سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و باقی مانده سس را در کاسه ای بریزید و در کنار میگوهای کبابی با ژامبون بره میل کنید.