طرز تهیه “فیله مرغ سوخاری” با سس چیلی تایلندی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

  • سینه مرغ:700 گرم
  • آرد برنج :90 گرم (½ پیمانه)
  • آرد ساده :75 گرم (½ پیمانه)
  • آب لیموترش تازه :¼ پیمانه
  • سفیده تخم مرغ :2 عدد
  • نمک :3 قاشق مرباخوری
  • ادویه مخلوط :3 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده :3 قاشق مرباخوری
  • شکر قهوه ای :½ 1 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه چیلی :2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا :یک قاشق غذاخوری
  • روغن گیاهی :برای سرخ کردن مرغ
  • کاهو :به میزان دلخواه برای سرو
  • پیازچه :به میزان دلخواه برای سرو
  • فلفل قرمز تازه :به میزان دلخواه برای سرو
فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس شسته و به شکل نوارهای طولی برش بزنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، دو عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید تا باز شود.

در کاسه دیگری آرد گندم ، آرد برنج ، ، و ادویه مخلوط را بریزید و با هم ترکیب نمایید.

تکه های مرغ را ابتدا داخل سفیده تخم مرغ بگردانید تا خوب آغشته شود ، سپس داخل مخلوط آرد بغلطانید و سرخ کنید.

در این فاصله سس تایلندی را به این شکل آماده نمایید ، ابتدا شکر و آبلیمو را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید .

سپس سس سویا و سس گوجه را افزوده و با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

داخل هر بشقاب یک برگ قرار داده و روی آن ها مرغ های سرخ شده را بچینید .

پیازچه و فلفل قرمز خرد شده را روی مرغ ها بریزید و با سس تایلندی که آماده کرده اید سرو نمایید. 

فیله مرغ سوخاری

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی