طرز تهیه “شیشلیک ایتالیایی” خوشمزه و پرطرفدار
انواع کباب
1400/2/20

 

مواد لازم برای شیشلیک ایتالیایی

  • راسته شیشلیکی :4 عدد
  • آردسفید:20 پیمانه
  • تخم مرغ :2 عدد
  • آرد سوخاری:یک پیمانه
  • پنیر پارمزان :یک پیمانه
  • پنیر موتزارلا:به میزان لازم
  • روغن زیتون :به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زعفران :به میزان لازم
شیشلیک ایتالیایی 

طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

ابتدا 4 عدد راسته شیشلیکی را با ، فلفل، روغن زیتون و مخلوط کرده و خوب دهید تا همه جای گوشت به مواد آغشته شود.

سپس گوشت مزه دار شده در یک ظرف دربسته قرار داده و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم گرفته و ترد شود.

در این فاصله آرد سوخاری و پارمزان را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید تا باز شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، بعد از دو ساعت گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و سس روی آن را پاک کنید.

گوشت ها را ابتدا در آرد سفید بغلطانید ، سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به مخلوط آرد سوخاری و پنیر آغشته کرده و داخل تابه سرخ نمایید.

بعد از اینکه هر دو طرف گوشت ها را سرخ کردید روی هر کدام یک ورق پنیر موتزارلا قرار داده و برای چند دقیقه به فر منتقل نمایید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

شیشلیک ایتالیایی را در ظرف مورد نظر بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات مورد علاقه تزیین کرده و سرو نمایید.

شیشلیک ایتالیایی

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه بال کبابی تند
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ