تخممرغ دو عدد
شوید خردشده چهار قاشق غذاخوری
کدو خورشی متوسط دو عدد
پنیر سفید (صبحانه) 150 گرم
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
* کدوها را شسته، رنده میکنیم و آب آن را میگیریم، سپس به همراه شوید، تخممرغها، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد و پنیر رنده شده با هم کاملا مخلوط میکنیم.
* در ماهیتابه مناسبی مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود، سپس از مواد با قاشق در ماهیتابه میریزیم و آن را سرخ میکنیم. میتوان از قالبهای دلخواه نیز استفاده کرد. به طوری که قالب را در ماهیتابه روی روغن قرار داده، مواد را در وسط آن میریزیم و وقتی مواد خودش را گرفت، قالب را درمیآوریم و اجازه میدهیم تا یک طرف آن سرخ و بعد طرف دیگر آن را سرخ میکنیم.
* میتوان موجور را در قالب پاند که کف آن را چرب و آرد سوخاری پاشیدهایم، ریخته و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 35-30 در طبقه وسط قرار داده تا کاملا بپزد.
* برای تست پخت آن یک خلال دندان داخل موجور میزنیم اگر از مواد به خلال نچسبید آماده است.
* اگر در فر موجور را میپزید باید دو قاشق غذاخــوری روغن مایع به مواد آن اضــافه کنید تا لطیف شود.
* میتوان یک قاشق چای خوری بیکینگپودر به این مواد اضافه کرد.