آموزش پخت “رولت ران گوسفند”
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای رولت ران گوسفند

  • ران گوسفند :1600 گرم
  • برنج :220 گرم
  • آب گوشت:250 میلی لیتر
  • سیر ریزخرد شده:2 حبه
  • تره فرنگی :یک عدد
  • جعفری تازه:2 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش تازه:یک عدد
  • نعنا تازه و خردشده:یک قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون :یک قاشق سوپخوری
  • شوید تازه و خردشده :یک قاشق سوپخوری
رولت ران گوسفند 

طرز تهیه رولت ران گوسفند

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سلسیوس روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شده و آماده گردد.

تره فرنگی و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، برنج را شسته و داخل تابه بریزید وخوب زیر و رو کنید تا با سیر و تره مخلوط شود.

آب گوشت را افزوده و بعد از اینکه جوشید شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج نرم شده و آب آن جمع شود.

بعد از حدود 10 دقیقه نعنا و شوید را خرد کرده و با برنج مخلوط نمایید ، پوست یک عدد را هم رنده کرده و اضافه نمایید.

نمک و را اندازه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

گوشت را پهن کرده و مواد را داخل آن بریزید و رول کنید ، گوشت را با نخ بخوبی ببندید تا مواد بیرون نریزد، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه گوشت به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و داخل یک فویل بپیچید تا آبدار شود ، سپس برش زده و سرو نمایید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی