- ران گوسفند :1600 گرم
- برنج :220 گرم
- آب گوشت:250 میلی لیتر
- سیر ریزخرد شده:2 حبه
- تره فرنگی :یک عدد
- جعفری تازه:2 قاشق سوپخوری
- لیمو ترش تازه:یک عدد
- نعنا تازه و خردشده:یک قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :یک قاشق سوپخوری
- شوید تازه و خردشده :یک قاشق سوپخوری
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سلسیوس روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شده و آماده گردد.
تره فرنگی و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، برنج را شسته و داخل تابه بریزید وخوب زیر و رو کنید تا با سیر و تره مخلوط شود.
آب گوشت را افزوده و بعد از اینکه جوشید شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج نرم شده و آب آن جمع شود.
بعد از حدود 10 دقیقه نعنا و شوید را خرد کرده و با برنج مخلوط نمایید ، پوست یک عدد را هم رنده کرده و اضافه نمایید.
نمک و را اندازه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
گوشت را پهن کرده و مواد را داخل آن بریزید و رول کنید ، گوشت را با نخ بخوبی ببندید تا مواد بیرون نریزد، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
بعد از اینکه گوشت به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و داخل یک فویل بپیچید تا آبدار شود ، سپس برش زده و سرو نمایید.