گوشت چرخکرده 300 گرم
خمیر نان باگت نصف پیمانه
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
کلم برگ 500 گرم
روغن زیتون دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن مایع و پیاز داغ به میزان لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، سرکه و شکر به میزان لازم
پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد
* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخکرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت میدهیم.
* سپس تکههای خمیر نان باگت و رب گوجهفرنگی را میافزاییم و میگذاریم تا سرد شود.
* برگهای کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش میریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش میکنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده میریزیم و به صورت بقچهای آن را پیچیده و درون قابلمه میگذاریم.
* سپس از سرکه، آبلیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.
در هلند این غذا را هفتهای یکبار میانسالهای این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف میکنند.
به جای شکر میتوانید از عسل استفاده کنید.