- فیله ماهی :250 گرم
- خرده نان خشک : ¼پیمانه
- شیر :4 قاشق غذاخوری
- مخلوط ادویه جات سوخاری :به مقدار لازم
- روغن گیاهی :کمی
ابتدا فر را با دمای 235 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
فیله ماهی را خرد کرده و کنار بگذارید.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
ماهی را ابتدا داخل شیر فرو کرده و سپس داخل مخلوط ادویه جات پودر سوخاری بغلطانید و در سینی فر بچینید.
روی ماهی ها را با روغن گیاهی چرب کرده و برای 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی پخته و برشته شود.