مواد لازم برای استیک دودی
راسته گوساله :نیم کیلو
سیر :2 حبه
رزماری :یک شاخه
روغن :نصف پیمانه
پنیر کبابی :یک ورق
مواد لازم برای سس چغندر
چغندر :یک عدد متوسط
سرکه قرمز:3 قاشق سوپخوری
ترخون :یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
سیر:یک حبه
طرز تهیه استیک دودی
روی چغندر را با چاقو چند برش می زنیم سپس در فر با دمای 200 درجه به مدت یک ساعت و نیم در فویل ضخیم با رزماری کباب می کنیم. وقتی خنک شد، پوست آن را جدا کرده، با سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و ترخون پوره می کنیم. راسته گوساله را با سیر، رزماری و روغن یک شب استراحت می دهیم و روی گریل می پزیم.
پنیر کبابی را هم گریل می کنیم.
راسته را به طور دلخواه (آبدار، متوسط و پخته) روی گریل یا چدن خط دار طبخ کرده و با سس چغندر و پنیر کبابی سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد استیک دودی
استیک دودی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
استیک دودی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .