- فیله ماهی:200 گرم
- پیاز:یک عدد
- گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای :از هر کدام یک عدد
- قارچ :6 عدد
- نمک و فلفل و روغن زیتون:به میزان لازم
- جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
ابتدا فیله ماهی ، قارچ ، فلفل ای ، گوجه و را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با روغن تفت دهید تا سرخ شود ، قارچ را افزوده و به همراه پیاز سرخ کنید.
در ادامه را هم افزوده و تفت دهید، در ادامه ماهی را بریزید و با مواد تفت دهید تا سرخ شود.
در مرحله بعد گوجه های خرد شده را افزوده و و فلفل را اضافه نمایید، در آخر رب را بریزید و کمی تفت دهید .
حالا نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید مواد برای یک ربع بپزد.
خوراک ماهی و قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
ماهی و قارچ جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ماهی و قارچ را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .