- میگوی پاک شده :550 گرم
- سس سویا :4 قاشق غذاخوری
- سرکه انگور قرمز :4 قاشق غذاخوری
- کنجد :¼ پیمانه
- روغن مایع گیاهی :کمی برای سرخ کردن
ابتدا میگوها را به سیخ بزنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید تا داغ شود.
سرکه و سس را در کاسه ای مخلوط کنید.
میگوها را داخل سس فرو کرده و روی آن ها بپاشید، سپس داخل روغن سرخ نمایید.
میگوهای سرخ شده را در بشقاب بچینید و با برنج یا میل بفرمایید.
میگو کنجدی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
میگو کنجدی را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .