طرز تهیه “ماهی رولی” در خانه
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای ماهی رولی

  • ماهی قزل آلا:2 عدد
  • رب انار :150 گرم
  • گردوی ساطوری :50 گرم
  • پیازچه ساطوری :به مقدار لازم
  • قارچ ساطوری :200 گرم
  • نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم
ماهی رولی

طرز تهیه ماهی رولی

ابتدا ماهی را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، و یا آن را به شکل فیله خریداری نمایید.

فیله های ماهی را با ، فلفل و زعفران مخلوط کرده و همه جای آن را خوب آغشته کنید و برای دو ساعت کنار بگذارید.

در مرحله بعد ، قارچ و را ساطوری کرده و با کمی روغن تفت دهید ، حالا رب را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

ماهی ها را روی یک سطح صاف پهن کرده و اگر خیلی بزرگ بود آن را به اندازه دلخواه برش بزنید.

میان هر برش ماهی مقداری از سس را بریزید و آن را رول کنید ، رول ها را با خلال دندان محکم کرده و داخل روغن سرخ کنید.

به هنگام سرخ کردن ماهی ها در تابه را بگذارید تا گوشت ماهی بخوبی بپزد. 

ماهی رولی

نکات تکمیلی در مورد ماهی رولی

ماهی رولی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ماهی رولی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی