- جعفری برگ پهن ساتوری شده :3/4 پیمانه
- زیتون سیاه :3/4 پیمانه
- روغن زیتون بودار:1/2 پیمانه
- فیله ماهی کولی ریز خرد شده:4 عدد
- سیر ریز خرد شده:3 حبه
- آب لیموی تازه :یکو 1/2 قاشق غذاخوری
- آویشن ساتوری شده:یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- لوبیا سبز:170 گرم
- کنسرو ماهی تن در روغن زیتون :2 قوطی
- نان باگت با رویهٔ ترد :4 عدد
- پیاز قرمز نازک ورقه شده:یک عدد کوچک
- گوجه فرنگی ورقه شده :2 عدد متوسط
- تخم مرغ آب پز ورقه شده :4 عدد
ابتدا قوطی تن ماهی را در قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
در مرجله بعد سبز را برای دو تا 3 دقیقه آبپز کرده و سپس آب آن را بگیرید و بعد از خرد کردن باچند قاشق روغن زیتون و کمی مزه دار کنید.
در این فاصله ماهی کولی ، زیتون ، جعفری، سیر و آویشن را ساتوری کرده و کمی نمک ، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو بریزید و خوب مخلوط نمایید.
قوطی تن ماهی را از آب جوش خارج کرده و ماهی را از روغن بیرون آورده و تکه تکه کنید و چند قاشق روغن زیتون بریزید و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد و گوجه را حلقه ای برش زده و تخم مرغ ها را آبپز کرده و ورقه ای خرد کنید.
داخل هر نان باگت ابتدا مقداری از مخلوطی ماهی کولی بریزید .
سپس چند قاشق لوبیا سبز پخته افزوده و روی آن لایه ای از ماهی تن بریزید.
در آخر برش هایی از تخم مرغ آبپز بگذارید و در آخر چند ورق پیاز و گوجه فرنگی را قرار داده و سرو نمایید.
ساندویچ ماهی تن جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ساندویچ ماهی تن را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .