طرز تهیه مرغ باربیکیو
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای مرغ باربیکیو

 
سینه مرغ :یک عدد
سیر :2 حبه
پیاز :¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی :5 قاشق سوپخوری
عسل :3 قاشق سوپخوری
شکر :3 قاشق سوپخوری
سرکه سیب :2 قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر :یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون :½1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
مرغ باربیکیو
 
 

طرز تهیه مرغ باربیکیو

 
فر را روی 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.
پیاز و سیر را ریز کنید.
روغن زیتون را در تابه روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز را تفت دهید وقتی سبک شد سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
سس گوجه فرنگی، عسل، شکر، سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای چند دقیقه مواد را حرارت دهید تا سسی غلیظ به دست آورید. از روی شعله بردارید و اجازه دهید سرد شود.
سینه‎ مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه تکه کنید. برای مدت 15 تا 30 دقیقه داخل سس قرار دهید.
سینی فر را چرب کنید. تکه‎های مرغ را روی آن بچینید و در فر قرار دهید. پس از 10 دقیقه تکه‎های مرغ را برگردانید و با قلموی آشپزی به سس آغشته کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
 
مرغ باربیکیو

نکات تکمیلی در مورد مرغ باربیکیو

مرغ باربیکیو جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
مرغ باربیکیو را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی