گوشت گوسفند یا راسته گوساله :500 گرم
:4 عدد
پیاز :یک عدد
شیر :یک لیوان
زردچوبه، نمک و :به مقدار لازم
کره :3 قاشق غذاخوری
خامه :2 تا 3 قاشق غذاخوری
:یک قاشق غذاخوری
روغن :به مقدار لازم
نیمی از پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، گوشت خرد شده را به اضافه کرده کمی تفت داده سپس دو تا سه لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت به خوبی بپزد.
سیب زمینی ها را با 2 لیوان آب و کمی نمک آب پز کنید و سپس با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید و کنار بگذارید.
نیم دیگر پیاز را به صورت کاملاً ریز و نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید. سپس به ترتیب زردچوبه، ، رب و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید.
بعد از اینکه رب تفت خورد، گوشت پخته را به آن اضافه کنید و یک لیوان آب گوشت روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام طعم سس به خورد گوشت برود، وقتی سس گوشت کاملاً غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
سیب زمینی های پخته و له شده را روی حرارت قرار دهید و کره و شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پوره شما به غلظت مناسب برسد، در انتها خامه را اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید.
پوره آماده را داخل ظرف سرو بریزید و گوشت آماده شده را در وسط آن بریزید و روی آن را با هر نوع سبزی که دوست دارید تزئین کنید.
این غذا را در میهمانی ها به عنوان و در شرایط عادی به عنوان یک غذای کامل می توان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد.
بورسا کباب جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
بورسا کباب را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .