طرز تهیه بورسا کباب
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم برای بورسا کباب

 

گوشت گوسفند یا راسته گوساله :500 گرم

:4 عدد

پیاز :یک عدد

شیر :یک لیوان

زردچوبه، نمک و :به مقدار لازم

کره :3 قاشق غذاخوری

خامه :2 تا 3 قاشق غذاخوری

:یک قاشق غذاخوری

روغن :به مقدار لازم

 

بورسا کباب

 

طرز تهیه بورسا کباب

 

نیمی از پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، گوشت خرد شده را به اضافه کرده کمی تفت داده سپس دو تا سه لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت به خوبی بپزد.

سیب زمینی ها را با 2 لیوان آب و کمی نمک آب پز کنید و سپس با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید و کنار بگذارید.

نیم دیگر پیاز را به صورت کاملاً ریز و نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید. سپس به ترتیب زردچوبه، ، رب و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید.

بعد از اینکه رب تفت خورد، گوشت پخته را به آن اضافه کنید و یک لیوان آب گوشت روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام طعم سس به خورد گوشت برود، وقتی سس گوشت کاملاً غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

سیب زمینی های پخته و له شده را روی حرارت قرار دهید و کره و شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پوره شما به غلظت مناسب برسد، در انتها خامه را اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید.

پوره آماده را داخل ظرف سرو بریزید و گوشت آماده شده را در وسط آن بریزید و روی آن را با هر نوع سبزی که دوست دارید تزئین کنید.

این غذا را در میهمانی ها به عنوان و در شرایط عادی به عنوان یک غذای کامل می توان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد.

بورسا کباب

 

نکات تکمیلی در مورد بورسا کباب

بورسا کباب جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
بورسا کباب را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی